Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

MOTORPAL se stal partnerem hokejbalového oddílu SK Jihlava

14.04.2023 | redakce

Jihlavská společnost MOTORPAL, a.s., přední světový výrobce vstřikovacích systémů pro dieselové motory, podporuje další sport ve městě Jihlava. Na konci roku 2022 byla podepsána partnerská smlouva mezi MOTORPALEM a hokejbalovým klubem SK Jihlava. „Naše firma, jako jeden z největších zaměstnavatelů ve městě, ráda podporuje jihlavské sportovní kluby. Řadu let máme navázáno partnerství s hokejovým klubem HC Dukla Jihlava a zaměřujeme se i na další celky. V létě 2022 jsme se stali generálním partnerem Malé kopané Jihlava, nyní i Vysočiny Gladiators na konci minulého roku bylo uzavřeno partnerství právě s oddílem hokejbalu SK Jihlava. Byli bychom rádi, pokud by „Eskáčko“ i s naší podporou bojovalo o postup do 1. ligy,“ říká Ing. Petr Veselý, finanční ředitel MOTORPALU.

Jihlavská společnost MOTORPAL, a.s. se řadí mezi významné světové výrobce vstřikovacích systémů pro dieselové motory. Kromě jejich výroby se specializuje na přesné strojírenství. Jedná se o ryze českou firmu, která má tradici již od roku 1946. Klíčovými produkty firmy jsou vstřikovací čerpadla, vstřikovače, vstřikovací trysky pro vznětové motory a dále přesně obráběné dílce pro automobilový průmysl. Výrobky společnosti splňují ty nejpřísnější platné předpisy. MOTORPAL je kvalifikovaným OEM partnerem celé řady současných výrobců motorů, poskytuje zákazníkům klientský přístup a komplexní služby přes vývoj, vzorkování a naladění vstřikovací soupravy na daný motor až po sériové dodávky. Firma je certifikována podle norem ISO 9001 a ISO 14001. MOTORPAL tvoří v současné době tři výrobní závody umístěné v Jihlavě, Jemnici a Batelově. Firma je jedním z nejvýznamnějších zaměstnavatelů nejen v Jihlavě, ale i v celém v Kraji Vysočina.

MOTORPAL si je vědom společenské odpovědnosti. Dlouhodobě podporuje různé charitativní akce a projekty a pro rok 2023 se chce v této oblasti mnohem více angažovat. Firma je dlouholetým partnerem hokejového klubu HC Dukla Jihlava a nyní se finanční podpora MOTORPALU zaměřuje také na další sportovní kluby. Budiž důkazem generální partnerství Malé kopané Jihlava, nové partnerství s týmem amerického fotbalu Vysočina Gladiators a nová spolupráce s hokejbalovým celkem SK Jihlava. „Hokejbal má v Jihlavě svou tradici. Pamatuji nedávné doby, kdy měl SK Jihlava dva mužské týmy, A-tým v první lize a Béčko hrálo o soutěž níže. A také, jak v sezoně 2017/2018 bojoval o postup do Extraligy. Nyní jsou hokejbalisté ve druhé lize, kterou jasně vedou a jsou jedním z nejlepších týmů celé soutěže. Přeji klukům co nejlepší jarní fázi soutěže a ať v play off dojdou co nejdále. Určitě se na vrchol sezony přijdu podívat,“ sděluje Petr Veselý, kterého těší, že SK Jihlava letos sestavil i dva mládežnické týmy. „Je důležité vychovávat si nejmladší hráče od přípravky po žáky. Kloučci se naučí určitému systému, řádu a získají nové kamarády. Zároveň se budou hýbat, jelikož pohyb je v dnešní počítačové a multimediální době důležitý. Navázání spolupráce nás těší a věříme, že se bude v dalších letech prohlubovat,“ dodává finanční ředitel MOTORPALU.


 
Utkání
Muži A | neděle 14.04.2024, 14:30
Čtvrtfinále 4
1:3
Slza Okříšky - SK Jihlava
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 16:00
Semifinále 1
3:2
Hodonín - SK Jihlava
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 11:00
Semifinále 2
1:2
Hodonín - SK Jihlava
 
Muži A | Sobota 27.04.2024
Semifinále 3
VS.
SK Jihlava - Hodonín
 
Muži A | Neděle 28.04.2024
Semifinále 4
VS.
SK Jihlava - Hodonín
 
Aktuální články
Benjamínek Gruss zastavil 41 střel. Semifinále je 1:1

O den později pokračovala semifinálová série na hřišti Hodonína, který vyhrál úvodní duel těsně 3:2.

 
První semifinále vyhrál těsně Hodonín

Semifinálová série mezi vítězem základní části HBC Hodonín a obhájci titulu SK Jihlava, byla rozehrána v sobotní odpoledne. V hledišti...

 
SK slaví postup do semifinále

O den později pokračovala čtvrtfinálová série. Okříšky toužily vrátit sérii zpět do Jihlavy, naopak SK chtěl sérii ukončit a vyhnout...

 
Okříšky snížily stav série na 1:2
 
Druhý čtvrtfinálový bod pro Jihlavu
 
SK otočil z 0:2 na 3:2 a má první bod
 
“Jestli chceme postoupit dál, musíme makat naplno celou sérii“ hlásí Bohatý
 
Jihlava zakončila základní část vítězstvím
 
Derby podruhé v sezóně pro Flyers
 
Jihlava prohrála s Okříšky a vzdálilo se jí druhé místo
 
 
eSports.cz & SK Jihlava - kontakt: hokejbal-jihlava@seznam.cz RSS