Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Noční Běh pro Světlušku s účastí SK

23.05.2017 | David Zeman

Mladší dorost se ve středu 3.5.2017 zúčastnil nočního běhu, ze kterého jdou všechny vybrané peníze na pomoc pro nevidomé. Všichni tak mohou být na sebe hrdí, že udělali dobrý skutek a ještě se proběhli.

Za pochmurného počasí se v Jihlavě ve středu 3. 5. 2017 konala dobročinná akce Noční Běh pro Světlušku, která samozřejmě jak by mohlo být podle názvu zřejmé, nezačínala večer, ale běžci se začali scházet již odpoledne na místě konání u letního kina v Jihlavě. Prvních 700 příchozích dostalo po zaplacení zápisného i dárkovou taštičku. Hned po příchodu jste dostali možnost porovnat své síly s ostatními v počtu dřepů a kliků udělaných za dvě minuty. „Člověk si řekne, že to nemusí být až tak složité ale zkuste si po 110 dřepech v rychlém tempu uběhnout 5 kilometrů.“ směje se Ondra Zbořil. Bylo ale úplně jedno, jestli jich někdo zvládl udělat 110 nebo 30 ale každý jednotlivý dřep nebo klik byl posléze odměněn korunou pro ty, kteří je potřebují. Dobré náladě nahrávala i příjemně hrající kapela davy přijíždějících sportovců i nesportovců kteří se těšili, až budou moci přiložit ruku k dílu a pomoci k prohlášení akce za zdařenou. Na pódiu se během zahájení představili zástupci sponzorů akce, hráči čerstvě extraligové HC Dukly Jihlava a zástupci města Jihlavy.

Zhruba o tři čtvrtě na devět se všichni začali připravovat na začátek. Chvíli před devátou se zhasly světla na celém Heulose aby vynikly rozsvěcené čelovky téměř u všech závodníků. Začalo se odpočítávat 10, 9, 8, … a naši zástupci, jenž byli oblečeni do zelené varianty svých dresů spolu s 800 spoluběžci se vydali směrem přes zoo rovnou od lesa. Někdo si to bral hodně k srdci a běžel co to dalo, aby se ještě pěkně umístil, ale převládala většina, včetně nás, která si chtěla naplno užít atmosféru. Všude byla tma, ale jen určená cesta byla osvěcována skoro tisící čelovkami. Působilo to až magickým dojmem a pro náhodně procházející to musela být super podívaná. Všichni běželi tříkilometrový okruh, ale těm co to nestačilo, měli možnost si dráhu ještě o dva kilometry prodloužit. Samozřejmě jsme neváhali a pokořili jsme i ty dva navíc. Srdnatě jsme doběhli až do cíle, kde jsme schytali pochvaly a navzájem jsme si všichni zatleskali.

Já osobně z toho mám super pocit a už se jen těším na další ročník, samozřejmě s naší účastí.

 
Utkání
Muži A | sobota 23.03.2024, 14:00
14. kolo
9:3
SK Jihlava - Eagles
 
Muži A | sobota 06.04.2024, 14:00
Čtvrtfinále 1
3:2
SK Jihlava - Slza Okříšky
 
Muži A | neděle 07.04.2024, 14:00
Čtvrtfinále 2
6:3
SK Jihlava - Slza Okříšky
 
Muži A | sobota 13.04.2024, 11:00
Čtvrtfinále 3
6:5
Slza Okříšky - SK Jihlava
 
Muži A | neděle 14.04.2024, 14:30
Čtvrtfinále 4
1:3
Slza Okříšky - SK Jihlava
 
Aktuální články
SK slaví postup do semifinále

O den později pokračovala čtvrtfinálová série. Okříšky toužily vrátit sérii zpět do Jihlavy, naopak SK chtěl sérii ukončit a vyhnout...

 
Okříšky snížily stav série na 1:2

Čtvrtfinálová série mezi Okříšky a SK Jihlava se přesunula do Okříšek. Solidní divácká kulisa sledovala ofenzivní podívanou.

 
Druhý čtvrtfinálový bod pro Jihlavu

O den později pokračovala čtvrtfinálová série druhým zápasem. Ten sledovalo fantastických 137 diváků.

 
SK otočil z 0:2 na 3:2 a má první bod
 
“Jestli chceme postoupit dál, musíme makat naplno celou sérii“ hlásí Bohatý
 
Jihlava zakončila základní část vítězstvím
 
Derby podruhé v sezóně pro Flyers
 
Jihlava prohrála s Okříšky a vzdálilo se jí druhé místo
 
SK vrátil Zohoru podzimní porážku
 
Na úvod jara vydřené vítězství
 
 
eSports.cz & SK Jihlava - kontakt: hokejbal-jihlava@seznam.cz RSS